
نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار
مهندسی عمران در آستانه یک انقلاب تکنولوژیک است و در قلب این تحول هوش مصنوعی (AI) قرار دارد. این مقاله به بررسی نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار می پردازد.
مهندسی عمران در آستانه یک انقلاب تکنولوژیک است و در قلب این تحول هوش مصنوعی (AI) قرار دارد. این مقاله به بررسی نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار می پردازد.
در حوزه فناوری مدرن، سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) به عنوان ابزاری محوری ظهور کرده اند که نحوه درک و تعامل ما نسبت به داده های مکانی را متحول میکند.
مصالح هوشمند که اغلب به عنوان مصالح پاسخگو نیز شناخته میشوند، دارای توانایی تطبیق خواص خود در پاسخ به شرایط محیطی متغیر هستند.
در سالهای اخیر قلمرو مهندسی عمران عمیقاً تحت تأثیر پیشرفتهای فناوری قرار گرفته است و یکی از نوآوری های قابل توجه، واقعیت افزوده (AR) است.
خانه های پیش ساخته که به عنوان خانه های مدولار نیز شناخته میشود، در سالهای اخیر به دلیل رویکرد نوآورانه آنها در ساخت و ساز و طراحی مورد توجه قرار گرفته اند.
فناوری ساختمان هوشمند با افزایش شهرنشینی، نحوه تعامل ما با محیط اطراف را دوباره تعریف میکنند و شهرها را پایدارتر، کارآمدتر و پاسخگوتر میکنند.
بام سبز نقشی اساسی در کاهش اثر جزیره گرمایی شهری داشته و به ایجاد محیط های خنک تر کمک میکند و راه حلی پایدار برای چالشهای مدرن شهری است.
تغییرات آب و هوایی به عنوان یکی از بحرانی ترین چالش های زمان ما است که پیامدهای گسترده ای برای جنبه های مختلف زندگی ما از جمله زیرساخت ها است.
شهرهای هوشمند از قدرت فناوریهای دیجیتال برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان استفاده میکنند و در عین حال رشد پایدار و بهره وری منابع را تضمین میکنند.
اثر ستون کوتاه به ناپایداری و شکست مشاهده شده در ستون هایی با نسبت ارتفاع به ضخامت کم اشاره دارد. ستونهای کوتاه دچار شکست ناگهانی و غیرقابل پیش بینی میشوند.